ЗА НАС

MTT International Ltd.

ONE OF THE BEST AIR TRAVEL ADVISORS
КОНСУЛТАЦИИ И СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ПЪТУВАНЕ И ОТДИХ
WE SAVE YOUR MONEY, WE SAVE YOUR TIME
Image

ЗАЩО "МТТ Интернешънъл" ЕООД?

Не е необходимо да търсите просто евтин самолетен билет. По-добре намерете професионално работещата пътническа агенция с опит, утвърдила се трайно на авиационния и туристически пазар.

През 2023 г. фирмата ни навършва 31 години от създаването си. През всичките тези години ние  предлагаме на клиентите ни високото качество на нашите услуги, съобразявайки се със съвременните изисквания за транспорт и почивка, с вниманието и грижата, с чувството за етика и уважение към тях с някои от които дълги години ни свързват не само бизнес отношения.

Добре дошли в сайта на пътническа агенция "МТТ Интернешънъл"

ПРЕЗ 2023 ГОДИНА ФИРМАТА НАВЪРШВА 31 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ!

През всичките тези години ние Ви предлагаме високото качество на нашите услуги, съобразявайки се със съвременните изисквания за транспорт и почивка, с вниманието и грижата, с чувството за етика и уважение към Вас и Вашите желания. Вие, нашите клиенти с някои от които от много години ни свързват не само бизнес отношенията, винаги сте били във фокуса на усилята ни да Ви предоставим най-доброто на което сме способни. Вашата удовлетвореност от услугите, които Ви предлагаме винаги е била основна цел на работата ни.

Изпълнявайки Вашите желания и изисквания ние сме щастливи да Ви предоставим качествени услуги на конкурентни цени. За индивидуални туристи или групи, транспортни услуги или хотелско настаняване за корпоративни или развлекателни цели, както и с целия конгломерат от останалите услуги, които предлагаме, винаги сме на Ваше разположение.

Целта ни е контакта Ви с нас да Ви даде увереността за една отлична организация и сигурност при реализацията на Вашето пътуване или отдих, както и да Ви помогнем да имате едно спокойно и приятно преживяване, оставящо незабравими спомени за Вас.

Обадете ни се или се свържете с нас в офиса ни и се информирайте за конкретните условия, които можем да Ви предложим във връзка с Вашето пътуване или отдих.

Благодарим Ви за Вашето доверие и лоялност.

Желаем Ви много прекрасни мигове за които и ние да можем да допринесем.

Другите за нас

"МТТ Интернешънъл" е една от първите авиационни агенции в България, която през 1993 год. получи оторизация от Международната Асоциация на Авиопревозвачите /IATA/  под Nr. 09-2 4477 за продажба на авиационен транспорт, което е показателно за нашата лоялност, надеждност, компетентност и професионализъм.

Ние работим с всички авиокомпании регистрирани в BSP Bulgaria, както и с всички LOW COST авиокомпании с резервационни системи в интернет.

Фирмата има сериозен опит и при организацията на чартърни полети, обслужването на бизнес и полети на леката авиация, както и при организирането и реализацията на карго авиационен транспорт.

Image
Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.
Image
Image
Image
Image

Информация

Всички фотографии в сайта са с демонстрационна цел QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.

Services