УСЛУГИТЕ

УСЛУГИТЕ НИ

Фирма „МТТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ” е Ваш надежден партньор при организирането на бизнес пътуване или отдих, както в страната така и в чужбина. Ако се нуждаете от евтин самолетен билет за Вашата почивка или командировка, резервация на хотел, рент-а-кар или медицинска застраховка, ако е необходимо да организирате своето или на група участие в престижна международна проява, ако ви е необходимо съдействие при организирането на бизнес или полети на леката авиация, "МТТ Интернешънъл" е на Ваше разположение:

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Агенцията ни е с над 30 годишен опит на авиационния пазар. От 1993 година е оторизирана за продажба на самолетни билети за авиокомпании, членове на IATA. Имаме и богат опит при издаването на билети и за нискобюджетните авиокомпании.

ИНДИВИДУАЛНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ТУРОВЕ

Предлагаме организацията на индивидуални туристически турове до екзотични и далечни дестинации по цял свят, неорганизирани чрез групови посещения, включително и организиране на „околосветско пътешествие” или „меден месец” за новобрачни.

ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ И НАСТАНЯВАНЕ

Партньори са ни някои от най-големите резервационни системи за хотелско настаняване в света. Предоставяме богат избор за настаняване, както по отношение локацията и нивото на хотелите, така и по отношение на ценовите нива.

ЗАСТРАХОВКИ

Имаме дългогодишен опит и работим активно със застрахователни компании, като можем да Ви предложим различни условия за покриването на риска при вашето пътуване и престой в чужбина в случай на застрахователно събитие.

Ние сме на Ваше разположение 24 часа, 7 дни в седмицата.

На телефони 
+359 2 9818100, +359 88 7818161, +359 88 8541740 и +359 88 8764776, както и чрез сайта ни Вие можете да получите отговори на Вашите въпроси и да решите проблемите свързани с Вашето пътуване и отдих.

РЕНТ-А-КАР, ТРАНСФЕРИ

За Ваше улеснение фирма „МТТ Интернешънъл” може да ви предложи възможност за специален трансфер летище-хотел-летище, както и да организира наемане на рент-а-кар в дестинацията на Вашето пътуване.

БИЗНЕС ПОЛЕТИ

Можем да съдействаме при обслужването на бизнес полети на Ваши клиенти, независимо дали пътуването им е свързано с бизнес или почивка, както и при планирането на полета им и обслужването на самолета и всички свързани с полета и пребиваването услуги.

Информация

Всички фотографии в сайта са с демонстрационна цел QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.

Services