Студентите ще могат да летят с намаление на полетите на RYANAIR.

Нискобюджетната авиокомпания RYANAIR обяви сътрудничеството си с европейската платформа за обмен на студенти и преподаватели EU Erasmus Student Network в рамките на която студентите участващи в програмата ще могат да купуват билети за полетите на авиокомпанията с 15% намаление.

Освен това участниците в програмата Еrasmus ще могат да превозват със себе си един куфар безплатно в допълнение към стандартната норма за безплатен ръчен багаж, която включва един брой до 10 кг. и неголяма лична вещ.

Също така RYANAIR планира да предлага на студентите специални ежеседмични предложения за пътуване в рамките на ЕС.

Инициативата на ЕС Erasmus Student Network е създадена преди 30 години през 1987 год. Програмата представлява нетърговска инициатива в ЕС за обмен на студенти и преподаватели между университетите на страните членки.

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.