Бритиш Еъруейс започна кампания по набиране на нови членове за корпоративната си програма ON BUSINESS, като награждава всеки нов клиент с бонус от 1000 точки. За да получи клиентът 1000 точки бонус е необходимо при регистрацията да бъде използван специален промоционален код, който се предоставя от IATA агенциите и ще бъде валиден до 31.07.2017 г.
 
За сравнение, за безплатен билет по маршрут Франкфурт-Лондон в икономична класа са нужни 1100 точки, а по маршрут София-Лондон 1900 точки. Освен този бонус, всеки нов клиент получава и ‘Welcome Bonus’ – троен брой точки за първите шест пролетени сектора.
 
Близо 400 мултинационални и български компании вече членуват в ON BUSINESS и споделят отлични впечатления. Освен изброените привилегии членовете на програмата ползват минимум 5% отстъпка от част от тарифите ни с отпътуване от Европа (с изключение на Великобритания и Испания),  

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.