Ракетата носител Falcon 9 на частната компания на Илон Мъск /Elon Musk/ SpaceX успешно стартира от нос Канаверал (щат Флорида, САЩ).

Ракетата изведе в орбита комуникационния спътник Inmarsat-5 F4, който трябва да осигури широколентов достъп до интернет за пътниците на гражданското въздухоплаване и морските съдове. Спътникът е създаден от американската компания Boeing и е четвърти и последен от серията с това предназначение. С него се завършва формирането на глобалната спътникова система Global Xpress с очакван срок на използване — 15 години.

На 4 май вицепрезидентът на SpaceX Патриция купер съобщи, че компанията възнамерява да изведе в орбита над четири хиляди спътника до 2024 година за разпространението на високоскоростен интернет. По думите и компанията ще започне изпитанието на прототипа през 2017 год и ще изведе в орбита първия спътник до края на годината. Вторият спътник ще бъде изведен в орбита през 2018 год.

 

Media

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.