American Airlines намали броя на закъсненията на полети, като смени калъфите на креслата в самолетите си 

American Airlines са сменили платнените калъфки на креслата в салоните на своите самолети с кожени, което е намалило броя на закъснение на полетите свързани със замърсяването на пътническите кресла с 90%, сподели по време на конференция на MRO Americas вицепрезидент на авиокомпанията Крег Бартън /Craig Barton/.
Според него, проблемите с почистването на седалките на борда на самолета е сред десетте топ причини поради които самолетите на на American Airlines не излитат по разписание.

Ситуацията се усложнява, че в голяма част от случаите замърсяването се установява след като пътниците бъдат качени на борда на самолета. Като допълнение, според Бартън, течносттите могат да проникнат в тапицерията на креслата или възглавниците, поради което от техническия персонал се изисквава значително по сложни действия, което води и до значителни закъснения за American Airlines в подобни случаи.

Понастоящем авиокомпанията е заменила калъфките на креслата от платнени на кожени  на целия си флот от самолети Боинг 737 и провежда подмяната на самолетите Boeing 777. На самолетите от типа Боинг 757 и 767 въздушният превозвач възнамерява да реализира подобна замяна по-късно като част от промяната на цялостния интериор на самолетите.

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.