Международната асоциация за авиационнен транспорт /IATA/, която представлява повече от 260 авиокомпании по света е привилегирована да си партнира с над 90 000 пътнически агенции с

персонал от повече от 250 000 професионалисти. IATA акредитираните пътнически агенции ежегодно продават самолетни билети за над 230 млрд. долара. Всяка година пътническите консултанти по света оформят повече от 1 трилион транзакции. Тези транзакции растат ежегодно, което потвърждава факта, че пътниците вярват на агенциите, които ги обслужват.

Разбира се във времето на интернет и глобалната информация вече всеки има възможност да използва множеството резервационни системи и сам да потърси условия за неговото пътуване или почивка. Това не би трябвало да ви попречи да се обърнете и към пътническата агенция за алтернативна на вашата информация. Ще останете изненадани от вариантите, които могат да ви предложат. Все пак те са професионалисти и ежедневно се сблъскват с желанията и проблемите на клиентите, които обслужват.

Едно от най-важните преимущества на пътническите агенции е факта, че те са с клиентите си и преди и след тяхното пътуване. Ако пътникът се нуждае от помощ или съдействие по време на пътуването си агенцията може да предложи съдействие. Тя е на разположение 24 часа 7 дни в седмицата. А когато сте на хиляди километри от дома си това понякога е от голямо значение.

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.