Wizz-Air съобщиха, че вече през сайта им е възможна промяна на до три грешки в името на пътника при директни резервации за техни полети.Пътниците   допуснали грешка в процеса на резервиране вече ще могат да я корегират директно в резервационната система безплатно.

„Предоставянето на възможност да се внасят промени чрез интернет директно в резервационната система се явява иновационна част от стратегията на Wizz-Air по подобряване на обслужването на пътниците”, заявиха от авиокомпанията.

Wizz-Air вече позволява еднократно да се корегират до три грешки допуснати в името и фамвилията в процеса на резервиране без за това да се заплаща допълнително. Също така безплатно могат да се корегират, ако некоректно са указани пол или са сменени местата на името и фамилията.

В случай, че е необходимо да бъдат поправени по-голям брой грешки, авиокомпанията взима допълнителна такса за смяна на името в размер на 45 евро.  

 

 

 

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.