Националната Индонезийска авиокомпания Garuda Indonesia планира да открие през 2017 год директни полети между Индонезия и Русия. Предполага се, че откриването на регулярни въздушни съобщения ще увеличат туристическия поток между двете страни.

По данни на вестник Jakarta Globeq който се позовава на представителя на индонезийската асоциация на авиопревозвачите и бивш генералния директор на Garuda Indonesia, Ариф Вибово /Arif Wibowo/  авиокомпанията планира да стартира полетите Джакарта – Москва през м. Август 2017 год. По направлението се планира полетите да изпълнява широкофюзелажния Airbus А 330-200, който ще изпълнява три полета седмично.

 

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.