Флотът на собствените и намиращите се под управление самолети на ирландската лизингово компания Avolon през първото тримесечие на 2017 год. се е увеличил повече от два пъти /по сравнение с първото тримесечие на 2016 г/ и е достигнал цифрата 565 летателни средства. За това съобщава компанията в отчета си публикуван миналата седмица.

В началото на годината Avolon приключи сделката по придобиването на CIT Aviation подразделение на авиационния бизнес на нюйоркската CIT Group за 10,4 млрд. долара. Тази сделка изведе Avolon на трето място в световния рейтинг на компаниите занимаващи се с лизинговане на авиотехника. Отчитайки актуалните поръчки, направени към лизингодателя потенциалният му парк по състояние към 31 март 2017 год се състои от 850 самолета.

В края на първото тримесечие на 2017 год. количеството авиокомпании, които лизинговат въздухоплавателни средства от компанията се е увеличило до числото 150 /миналата година в този период те са били само 67/ Средния срок до връщането от лизинг от клиентите на собствените самолети на Avolon  е 6,7 години. Средната възраст на парка самолети които са владение на компанията е 4,9 години.  


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mttbgcom/public_html/templates/ot_dulcet/html/com_k2/templates/porfolio/item.php on line 341

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.