Нови мерки за гарантиране сигурността на гражданските полети влизат в сила в Китай от 1 май, предадоха агенциите, като цитираха съобщение на Главното управление на китайската гражданска авиация. Според тях на борда на китайските самолети няма да бъдат допускани лица, които са "загубили общественото доверие". Ведомството е определило девет закононарушения, чиито извършители няма да могат да използват услугите на авиокомпаниите. Достъпът до самолетите ще бъде забранен на лица, които са подавали фалшиви сигнали за бомба; резервирали са билети с фалшиви документи; поставили са личните вещи на пътеката в самолета или до аварийните изходи; превозвали са крадени стоки; отправяли са заплахи срещу екипажа на самолета; извършването на кражби на борда; създавали са безредици или пък са отказали да спазват инструкциите при пътуване с въздухоплаватени средства.

Китайските власти предвиждат забраната за нарушителите на обществения ред да е в сила за една година. Ще бъде изготвен специален "черен списък", в който ще бъдат включени имената на хората със забрана да стъпват на борда на самолетите. Пекин твърди, че е бил принуден да предприеме тези строги мерки заради зачестилите случаи на неприемливо поведение от страна на пътниците на китайските авиолинии. Преди дни пътнически самолет на "Еър Чайна" кацна принудително, след като пасажер заплаши стюардеса с химикалка.

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.