Джун (Joon), новият нискотарифен филиал на авиокомпания Ер Франс-Ка Ел Ем (Air France-KLM), извършва първия си полет със самолет Еърбъс А320 (Airbus A320) от парижкото летище "Шарл-де-Гол" до испанския град Барселона, съобщиха френски медии.

Очаква се новият авиопревозвач да позволи на френско-холандската група да поеме в настъпление срещу другите нискотарифни авиокомпании.

Джун ще назначи над 1000 стюарди и стюардеси до 2020 година, уточнява специализираното издание Boursier.com.

Президентът и главен изпълнителен директор на Ер Франс Франк Тернер изтъкна, че "Джун е нов модел авиокомпания, между класическа и нискотарифна. . ."създадена да отговори на очакванията на нови поколения пътници".

Джун ще обслужва четири дестинации в Европа от Париж-Шарл-де-Гол:

Барселона (51 полета седмично),
Берлин (37 полета седмично),
Лисабон (28 полета седмично) и
Порту (3 полета седмично).

Тези 119 полета седмично ще се извършват със самолети Еърбъс А320/А321. От лятото на 2018 година Джун ще започне да лети и на далечни разстояния - до Форталеза в Бразилия и Сейшелските острови.

Връзките ще бъдат изпълнявани със самолети А340, а от 2019 година - с А350.

През 2020 година летателната флотилия на Джун ще бъде съставена от 28 еърбъса, 10 от които за далечни полети. Храната по време на полет ще се плаща в икономична класа, а в бизнес класа ще бъде безплатна.

Клиентите на Джун ще имат право да ползват улеснения маршрут на Ер Франс за прекачване на летище Шарл-де-Гол.

Те ще могат да трупат и харчат точки по схемата Майлс Флаинг Блу (Miles Flying Blue), да се чекират по-бързо с приоритет чрез системата СкайПрайорити (SkyPriority), както и при проверките за безопасността и при предаването на багажите за бизнес клиенти и членове на Флайинг Блу Голд (Flying Blue Gold) и Платинъм (Platinum).

По материали от интернет

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.