От Аерофлот съобщават, че на 6 януари 2018 година от полет SU1946 е била свалена пътничкта от бизнес класа Алиса Аршавина и пътуващите с нея лица – децата и и тяхната детегледачка. Решението е взето от командира на самолета заради деструктивното поведение на пътничката, неподчинение на изискванията на екипажа и нарушаване правилата на поведение на борда на самолета. Освен това г-жа Аршавина се е опитала да повлияе на член на екипажа преди полета и след свалянето и от него.

От Аерофлот подчертават, че екипажът е действал в пълно съответствие с всички инструкции. Решението на командира на самолета за отстраняване от полета на деструктивната пътничка е признато за правомерно.

От авиокомпанията подчертават, че за Аерофлот безопасността на полетите е от първостепенно значение. Авиокомпанията е готова да предотвратява всякакви действия нарушаващи правилата за безопасност на борда на самолета. Деструктивни пътнице ще бъдат отстранявани от полет независимо от социалния им статус.

От Аерофлот напомнят, че от юни 2018 год във връзка с нови правила за превоз на пътниците ще получат законна възможност да включват подобни нарушители в „черен списък” и да им отказват превоз в бъдеще.

Аерофлот също така възнамерява по съдебен ред да изиска от Алиса Аршавина, допълнителните разходи, които е понесъл в резултат задържането на полета и допълнителното обслужване на самолета във връзка с отстраняването и от полета. Заради деструктивното поведение на Аршавина са пострадали повече от 100 пътника на рейс SU1946 по маршрута Москва – Алма Ата на 6 януари 2018 година. Полетът е закъснял повече от час и половина през което време те е трябвало да бъдат свидетели на поведението на г-жа Аршавина, изискваща особено внимание към себе си, поставяйки своя комфорт над интересите на останалите пътници, като е създала условия за  задържането подготовката на самолета за полет.

Във връзка с тези действия Аерофлот е понесъл допълнителни разходи свързани с повторни процедури по наземното обслужване по отношение на полета, както и преразход на гориво

 

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.