Бойнг продължава традицията да публикува впечатляващи клипове с модели на своите самолети по време на световните авиосалони. По време на авиационното изложение в Ле-Бурже в Youtube бе качен впечатляващ клип на съвместен полет на двата нови модела 787-10 и 737 MAX 9.

 

В коментарите към клиповете е указано, че снимките са реални и самолетите са управлявани от пилоти-изпитатели на Бойнг, а също така има и предупреждение „не се опитвайте да повторите”. По данни на Бойнг в клиповете не е използвана компютърна графика, а снимките са правени основно от самолета и въртолет, който го е съпровождал.

 

Полетите в клипа са изпълнени през м.юни 2017 година над щат Вашингтон САЩ, където се намират производствените мощности на Бойнг.

Media

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.