От юни 2017 година пътниците на Луфтханза ще могат да заплащат сумите за допълнителни услуги при полета директно с банкови карти при регистрацията си. Това иновативно нововъведение се осигурява от техническото решение на фирмите Amadeus и Ingenico – Amadeus Airport Pay и ще бъде реализирано в повече от 170 летища по света. Стандартът, използван Amadeus Airport Pay, е напълно съвместим и с PCI-DSS, стандарти за сигурност, определени от индустрията за разплащателни карти. Чрез използването на ПИН код за картите се осигурява допълнителна сигурност при процеса на плащане. Клиентите ще могат да плащат за допълнителни услуги, като свръхбагаж или избор на място в самолета, с чип-карти (кредитни/дебитни карти), girocard плащания и съвместими цифрови портфейли. Освен това служителите на авиокомпанията ще имат възможност да инициират компенсационни плащания с тези терминали, например в случай на доброволно отказване от претоварен полет от страна на пътника.

Луфтханза груп полага усилия да предостави на своите клиенти по- голям избор на продукти и услуги в зависимост от техните нужди при пътуването. В днешния дигитален свят, авиокомпанията се старае да осигури на клиентите си простота и удобство в технологиите при закупуване на услугите без значение какъв канал те използват уеб и мобилни сайтове или пътнически агенции.

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.